Напрежение в Божурище, след като мъж от града беше пребит до смърт в

...
Напрежение в Божурище, след като мъж от града беше пребит до смърт в
Коментари Харесай

Напрежение в Божурище след побой до смърт

Напрежение в Божурище, след като мъж от града беше пребит до смърт в парка. Извършителят на тежкото престъпление е задържан и към този момент му е повдигнато обвиняване.

На 10 юни малко след 17 часа 37-годишният Петър е атакуван в парк в центъра на Божурище. След побоя той умира от раните си. 

 
Убийството става по доста противен метод, пребили са го, дотам са го ритали, от експертизата излиза, че от черепно-мозъчна контузия е умрял, далакът му е бил разкъсан на две, съблякли са го гол, влачели са го, изключителна подигравка. 
Катерина Стойчева, сестра на убития Петър

Според сестрата на Петър повода за побоя е момиче. „ Приятелка на брат ми, споделили са на нейния татко, че брат ми я е бил закачал и я бил пипнал. Бил й споделил нещо, при което се открива, че това не е по този начин. Момичето също е дало показания, че това не е правилно, никой не я е докосвал, това става поради една конспирация “, добавя сестрата.

Майката на момичето отхвърли коментар, а жителите на Божурище са обезпокоени след убийството. 

 
Лични другари бяхме... Добро момче, на никой неприятно не е направил, няма никакво момиче, всичко е конспирация... Познаваш ли Людмил, ром, утрепа го като куче, не мога да допускам, през целия ден пихме дружно... Никакво опипване, циганска конспирация, цигански неистини.
Николай

А околните на убития упорстват за заслужено санкции и оптималната присъда за причинителя на тежкото закононарушение. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР